Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı HÜSEYİN CELEP Ayvalıkta ŞEYTAN SOFRASI ZİYARETİ

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı HÜSEYİN CELEP Ayvalıkta ŞEYTAN SOFRASI ZİYARETİ

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı HÜSEYİN CELEP Ayvalıkta ŞEYTAN SOFRASI ZİYARETİ

 


Gençlik demek gelecek demek 



Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere şirin tatil bölgesi  Ayvalık'a geldi . Resmi kurumları Ziyaret edecek olan Genel Başkan ayrıca öğrenciler ile de bir araya geliyor .

 

Resmi kurum ve kuruluşları ziyaret edecek olan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep burada Dünya Gençlik Konseyinin projeleri hakkında bilgi verecek.

Genel Başkan resmi kurum ve kuruluşları ziyaret öncesi de öğrencilerle bir arala geldi. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Celep ayrıca bir çok öğrenciye burs imkanı sağlayacağının sözünü verdi .. 

Ayvalık 'da güzel doga ortamı olan Şeytan Sofrası Cafe Restaorant  işletme Müd.Tayyip Başkan ve personelini tarafından  misafir edilen

Genel başkanımız Hüseyin Celep  güzel tatil beldesinden gençlerin durumu hakkında  bilgiler aldı.

Gençliğin iş sorunu ve eğitim konusu eksik olduklarını okul hayatları yarıda bırakarak geçinmek için çalışmalarını bölge kırsal ekonomik sıkıntılı olan beldenin  gençlerin daha güzel bir eğitim ala bilmeleri için destek olunması lazım diye işletme müdürü tayyip başkan kendisi personelini hep ögrencilerden seçtiğini iletti ve kendisinin okuyan ve sporcu kimliği olan çoçugunun kariyerin tamamlamasın açısından daha büyükşehirde okuması gerektiği ve bir çok gencin aynı sıkıntılardan dolayı ailelerini terketmek zorunda kaldıkları ve destek bulamadıkları için eğitim hayatları yarıda kalmaları çok üzücü oldugunu sögleyen Başkan gençlerimize destek olucakları sögleyerek ilgi ve  alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.