• DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ | WORLD YOUTH COUNCIL

5.Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödülleri sahipleri buldu...

5.Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödülleri sahipleri buldu...

5.Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödülleri sahipleri buldu...

Dünya Gençlik Konseyi 5. Gençliğe Katkı ve Girişimcilik Ödül töreni 14/9/24 tarihinde Cumaratesi günü   Bakırköy CEM KARACA KÜLTÜR MERKEZİNDE Gerçekleşti.

 Gecenin sunucuları HAKAN TANER ÇAPIN ve BUKET TUBA GÜZEL sunmuş olduğu program  istiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı. 

Dünya Gençlik Konseyi Genel başkanı HÜSEYİN CELEP konuşmasıyla Ülkemizin gençlerine iş eğitim öğrenim,kültürel ,sportif alanları sağlamak adı çalıştıklarını istanbul 39 ilçesinin en başarılı öğrencisi,eğitimcisi,sporcu seçileceğini söylen genel başkan Hüseyin Celep ' Genç demek gelecek demektir dedi.

katılımcılar Anadolu Birliği Partisi Genel başkanı Bedri, YALÇIN ve yönetim kurulu , UİKAD Başkanı Arzu Yılmaz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Mühtevvel heyeti başkanı Hilal balcı ,Cahit Arf okulları Genel müdürü Özge Güleç,Narin Akademi sahibi NARİN CELEP ,Bakırköy Yahya kemal beyastlı Anadolu lisesi müdürü Hayrettin Akıllı,öğretmen ve öğrencileri ,Selahaddin eyyubi turzim meslek anadolu lisesi müdürü İskender Turan,öğretmenleri öğrencileri, Bakirköy Anadolu lisesi öğretmenleri ,öğrencileri

Sanatçı Veysi Akkaya,Sahsenem ,Ayaz, Özlem taşçı , Bilal yıldırım, Maya şarkılarıyla konuklara müzik ziyaveti verdiler.