DÜNYA GENÇLİK KONSEYİNDEN VİRANŞEHİR KAYMAKAMINA ZİYARET

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİNDEN VİRANŞEHİR KAYMAKAMINA ZİYARET

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİNDEN VİRANŞEHİR KAYMAKAMINA ZİYARET

 

 

 

 

 

Dünya Gençlik Konseyi Genel Merkez yönetimi ile Güneydoğu'da ziyaretler gerçekleştiriyor. Genel Başkan Hüseyin Celep,Genel Başkan Vekili Mustafa Barış Durak,Üniversiteler Başkanı Osman Serhat Rohat Dolaş ile beraber Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Kaymakamı Önder Çengel'i makamında ziyaret etti. 

 

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanlığı yönetimi Güneydoğu illerine çıkarma yaptı. Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep,Genel Başkan Vekili Mustafa Barış Durak,Üniversiteler Başkanı Osman Serhat Rohat Dolaş ile beraber ilk olarak Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı ÖnderÇengel'i ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamlık binasında gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Celep,konseyin çalışmaları ve projeeri hakkında bilgi verdi. Hüseyin Celep '' Güneydoğu'dakı il ve ilçelerindeki gezilerimizin ilk durağı olarak Viranşehirli gençlerle buluştuk. Başta mesleki eğitim kurslarımızı anlattık. Yurt dışı projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Buradaki gençlik böylesi proje ve çalışmalarda yer almak istiyor. Bizde elimizden gelen tüm gayreti gençlik için kullanmak istiyoruz '' dedi.

 

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ise Dünya Gençlik Konseyinin çalışmalarından ötürü tebrik ettiğini ,projelerine Viranşehir gençliğine büyük katkı sağlayacağını ve desteklediklerini söyledi.