Dünya Gençlik Konseyinden İş Dünyası Derneğine Destek

Dünya Gençlik Konseyinden İş Dünyası Derneğine Destek

Dünya Gençlik Konseyinden İş Dünyası Derneğine Destek

Dünya İş Derneği'nin İstanbul Maltepe'deki Genel Merkez açılışına yoğun katılım  gösterildi. Açılışa çok sayıda siyasetçi,iş insanı,stk temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
 
Daha güçlü bağımsız,zengin ve uluslararası iş ortaklarının  buluştuğu Dünya İş Derneği Maltepe'deki Genel Merkezini naçılışı gerçekleştirdi. Dernek Genel Merkez açılışına ,Dünya İş Derneği Kurucu Başkanı ve İş insanı Zehra Karakaş ,Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ,Çekiç Medya Grup Başkanı Levent Çekiç,Maltepe kaymakamı Bahri Tiryaki,Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Habibe Çiftçioğlu,Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci,Trakya Üniversitesi  İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Uluslararası İktisat Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr Ayhan Aytaç,Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Zakir Uzun,İstanbul Faktoring Murat Kapan,Bürodesing Adem Öztürk ile çok sayıda siyasetçi,iş insanı ve vatandaş katıldı.
 
Açılışta bir konuşma yapan İş İnsanı ve Kurucu Başkan Zehra Karakaş,artık daha güçlü ve dinamik bir yapıyla hareket ettiklerini ve bu çatı altında güzel işlere imza atatacaklarını söyledi. Dünya İş Derneği olarak projeler ve istihdama yönelik çalışacaklarını belirten Zehra Karakaş şöyle konuştu. '' Bizler Dünya İş Derneği olarak yolumuza hiç durmadan aralıksız çalışarak devam ediyoruz. Genel Merkezimiz tüm iş dünyamıza hayırlı uğurlu olsun'' dedi. 
 
 
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Habibe Çiftçioğlu'da ekonomi ve istihdam vurgusu yaparak şunları söyledi. '' Güzel işlere imza atacağına inandığım bu oluşumun öncelikle ülke ekonomisine hayırlı uğurlu olsun. Kurucu Başkan Zehra Karakaş ve yönetimini kutluyorum'' dedi. 
 
Dernek binası açılışında bir konuşma yapan Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin  Celep,derneğin kurucu Başkanı Zehra Karakaş'a gençlik adına teşekkür ettiğini ortak projelerde her zaman destek vereceğinin altını çizdi.