Dünya Gençlik Konseyinden AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN ZİYARETİ

Dünya Gençlik Konseyinden AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN ZİYARETİ

Dünya Gençlik Konseyinden AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN ZİYARETİ

 

Dünya Gençlik Konseyinden Ayvalık Belediyesine ziyaret 

Gençlere ortak projeler 

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep'in ziyaretleri devam ediyor . Genel Başkan Celep Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'i makamında ziyaret eden Genel Başkan ayrıca Ayvalık ilçe Milli Eğitim müdürü Güner Bahadır'ı da ziyaret etti. Gençlik için projeler için ortak çalışmalar yapılması görüşüldü.

Türkiye genelinde hızla büyüyen ve gençleri tek çatı altında toplayan Dünya Gençlik Konseyi resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ziyaretlerine Ayvalık'ta Belediye Başkanı Mesut Ergin'e gerçekleştirdi . Samimi bir havada gerçekleşen görüşmede konsey hakkında bilgi verilirken projeler anlatıldı . 
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin gençler için ellerinden geleni herşeyi yaptıklarını ve gençleri çok önemsediklerini söyledi .

Dünya Gençlik Konseyi Genel Başkanı Hüseyin Celep ise Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'e çok teşekkür ettikleri ortak projelerde yer alarak gençliğe hizmet için birleştiklerini söyledi .

Belediye ziyareti sonrası Genel Başkan Hüseyin Celep daha sonra da Ayvalık İlçe Milli Eğitim  Müdürü Güner Bahadır'ı da ziyaret etti.