DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ' 2023 YILININ İLK SEMİNERİ SELAHADDİN EYYUBİ TURİZM MESLEK LİSESİNE

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ' 2023 YILININ  İLK SEMİNERİ  SELAHADDİN EYYUBİ  TURİZM MESLEK LİSESİNE

DÜNYA GENÇLİK KONSEYİ' 2023 YILININ İLK SEMİNERİ SELAHADDİN EYYUBİ TURİZM MESLEK LİSESİNE

 

Dünya Genlik Konseyi 2023 yılı  ilk semineri ' Selahaddin Eyyubi Anadolu Turizm Meslek Lisesi ' Mesleki Eğitim ve Aile Bağları semineri verildi..

Dünya Gençlik Konseyi Genel başkanı Hüseyin Celep ' ile yönetim kurulundan Genel sekreter İskender turan Basın Medya Danışmanı Ayson Karabağ

İdari işler Başkanı Zeki Sönmez Hukuk işleri başkanı Ekrem Çatalkaya Kadın Kolları başkanı Nefise Kara katılımda bulundular . Okul Müdürü İskender Turhan beyi açılış konuşmasında Okulumuzun  900' öğrencisi olduğunu bu tarz seminerlerin öğrencilerimize faydalı olduğunu görüyoruz.

 Dünya Genlik Konseyi ile yaptığımız  protokolün yapıldığı günden itaberen her ay düzenli olarak olarak okulumuzun öğrencilerine her meslek dalından  akademisyen eşliğinde seminerler düzenliyoruz.Genel başkan Hüseyin Celep ' Mesleki eğitim ve aile bağları konularını işleyerek öğrecilerimiz suç işlemeden sosyal hayata yeniden entegrasyonunu sağlıyoruz. İş ,eğitim öğrenim , alanlarında  adli vaka ,sicil sabıka kaydı oluşmadan ve genel madde bağımlılığı ile ilgili yapılan seminerde.

Dünya Gençlik Konseyi' Basın Medya Danışman Gazeteci yazar Ayson Karabağ Sosyal medya bağımlılığı konusunda bilgiler aktardı.

Hukuk işleri başkanı Ekrem Çatalkaya ise gençler de suç yaş ortalaması neden suça eğimli oldukları ve aileden kopuk yaşan gençlerin adli sorunlarıdaki oranlar türkiye de okuyan okumayan gençlerin durumları, hakkında öğrencileri bilgiler verildi  .

Okul müdür İskender Turhan  yapılan seminerde Dünya Gençlik Konseyi Genel başkanı Hüseyin Celep ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.